Handlevognen er tom!
Velkommen! du kan logge inn eller opprette en konto.
Se også

DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera

DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera
DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera DJI Phanthom 2 Vision + 14MP Kamera
Produktkode: DJI Vision 2+
Tilgjengelighet: På lager
11.799,-
Ekskl. mva: 9.439,-
Antall:  
   - eller -   
Dette er kongen av dronene..    Flytid ca 20-25 minutter
    2,4 GHz 7 kanalssendere følger med
    Rekkevidde ca 300 m
    Intelligent Orientation Controll (IOC)
    14 MP Vision-kamera
    Kamerastabilisator
    Batteri: liPo 5200 mAh

DJI Phantom 2 Vision er et Quadcopter med et fastmontert 14 MP kamera. Det kan fly i over 20 minutter pr. oppladning. Kameraet kan ta opp film i Full HD-oppløsning og ta bilder i RAW-format.

Innebygget kamera

DJI Phantom 2 Vision + har et innebygget kamera som opererer på 2,4 GHz WiFi. Dermed kan du bruke kameraet sammen med smarttelefonen din. Telefonen kan festes i en medfølgende holder på fjernkontrollen. Kameraet kan eksempelvis stilles inn til å ta bilder annenhvert sekund i ti minutter, eller med andre intervaller. Bilder og video lagres på et minnekort, men kan også sendes direkte til telefonen, selv når Phantom 2 Vision + er i luften.

Kameraet kan ta bilder i RAW-format, slik at du har alle redigeringsmuligher i etterdig. Det har også en tiltfunksjon, slik at du kan styre kameraet fra avstand. Med en kamerastabilisator holdes kameraet i ro, slik at du får gode og stabile bilder selv når du er ute og flyr.

Del på Facebook og Twitter

Bilder og film lagres på det innebygde minnekortet, men så fort de er lagret kan du over føre dette til kompiser på Facebook, Twitter eller e-post via smarttelefonen din.

Radarfunksjon

Om DJI Phantom 2 Vision + forsvinner ut av synsrekkevidde kan du skru på radarfunksjonen. Det gjør at du via smarttelefonen kan se dronen som en rød prikk på telefonskjermen, og dermed finne den igjen.

GPS-tracking

Phantom 2 Vision har innebygget GPS-tracking som gjør at du via telefonen kan se hvor helekopteret er til en hver tid. 

Intelligent orienteringskontroll

Phantom har en innebygget intelligent orienteringskontroll (IOC) som kortfattet innebærer at uansett hvordan  flyet snurrer i luften så er fremover på fjernkontrollens styrespak alltid fremover også på modellen. 

Stabil og lett å fly

Phantom har et avansert innebygget GPS-basert (Naza-M+) flyvesystem som hele tiden, med hjelp av de 4 rotorene jobber for å stabilisere modellen og gjennomføre alle bevegelser med best mulig kontroll.

Attraktiv og smart design

En kompakt og smart design innebærer at det er lettere for deg å ta med til det stedet du vil fly. Den strømlinjeformede designen i kombinasjon med fantastiske visuelle effekter gjør at du raskt tiltrekker deg oppmerksomhet med denne. Dessuten kan du enkelt montere et GoPro-kamera (eller liknende modell) for å ta bilder eller filme fra luften.

Moderne sendere

Phantom leveres med en moderne 2,4 GHz sender og mottaker med den nyeste teknologien for å sikre deg en trygg og presis kontroll over modellen. Senderens rekkevidde er på opp til 300 meter i åpnet terreng.

Sikker landing

Phantom har også en Fail Safe funksjon innebygget i Naza-M autopilotsystemet som innebærer at dersom kommunikasjonen mellom modlelen og senderen av noen grunn forsvinner vil alle kommandoer nøytraliseres. dersom bare GPS-signalene er sterke nok kommer Phantom til å automatisk gjennomføre en sikker landing.

To flykontrollinnstillinger

Fra senderen kan du stille Phantom i alle flymodus. Foruten GPS-modus kan du også velge mellom 2 ulike modus der flyegenskapene er forskjellige. Enten litt roligere og sikrere eller så slår du på strømbryteren til senderen og satser på en raskere og mer aktiv flyvning.

Belte og seler

Phantom har to beskyttelsesnivåer for lav spenning som forhindrer modellen fra å krasje. Første nivå innebærer at LED-lampene på modlelen begynner å blinke rødt for å advare deg. Dersom du ikke lander modellen kommer systemet etter en stund til å automatisk ta over og på egenhånd gjennomføre en sikker landing. 

Maksimal flyhastighet 10 m/s

Den maksimale horisontale flyhastigheten i Phantom ligger på ca 10 m/s og den samme maksimale vertikal hastigheten er ca 6 m/s. Den perfekte kombinasjonen av hastighet og stabilitet gjør at du kan oppleve luksusen Phantom 2 vision har å tilby.

Høyintensive LED-lamper

Under hver arm finnes det noen høyintensive LED-indikatorer som brukes for å hjelpe deg å se orienteringen under flyvningen.

Teknisk informasjon

 • Leveres Ready-To-Fly
 • Flytid: ca 20-25 minutter avhengig av vekt
 • 2,4 GHz 7-kanals sendere følger med (rekkevidde ca 300 m)
 • To flymodus, Position hold - høydelås
 • Intelligent Orientation Controll (IOC)
 • Advarsel ved lavt batteri
 • LED-belysning under armene
 • Failsafe med "go home and land"

 

Pakken inneholder

 • Komplett Phantom 2 Vision +
 • Fastmontert Vision-kamera
 • Telefonholder
 • Oppladbart batteri til Phantom 2 Vision (LiPo 5.200 mAh)
 • Batterilader (Ladetid ca. 1-1,5 timer)
 • Fjernkontroll
 • 3-akslet kamerastabilisator
 • Propeller
 • Diverse kabler og klistremerker

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Back to Top
Loading...