Handlevognen er tom!
Velkommen! du kan logge inn eller opprette en konto.
Se også

Vanntett lommelykt AGENT MINI

Vanntett lommelykt AGENT MINI
Vanntett lommelykt AGENT MINI Vanntett lommelykt AGENT MINI Vanntett lommelykt AGENT MINI Vanntett lommelykt AGENT MINI Vanntett lommelykt AGENT MINI
Produktkode: Agent mini
Tilgjengelighet: På lager
349,-
Ekskl. mva: 279,-
Antall:  
   - eller -   
Ansmann Agent minilommelykt for profesjonelt bruk eller til friluftsliv

Lommelykten har en spesiell reflektor med presisjonslinse-teknologi for å kunne lyse maksimalt ved 3000 lux og 50 lumen, som gir en lysstråle på ca 150meter. Perfekt for en elektriker som trenger en liten, hendig lommelykt med utrolig lyseffekt.

AV/PÅ-knappen sitter i bunnen av lommelykten og er helt lydløs, det vil ikke klikke når du slår den av og på. Lommelykten er laget av høykvalitets aluminium, den samme som brukes i fly for holdbarhet. Overflaten på lommelykten er ribbet for maksimalt grep og er fin å bruke med én hånd, eller hvis du har hansker på deg.

ANSMANN Agent Mini er IP67-sertifisert som betyr at den tåler litt tøffere tak, og er fin å bruke i fuktige forhold eller når det regner. Lommelykten er utstyrt med en hvit ledlampe ved 1 watt og drives med et Mignon AA batteri eller oppladbart batteri (1x Alkaliske inkludert). Driftstiden per batterilading eller batteri er ca 3 timer.

Inkludert er også en praktisk belteveske i høy kvalitet.

Tekniska fakta: > Dimensjoner: 102x25mm > Vekt: 85g > 5 års garanti (produsent)

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Back to Top
Loading...