Handlevognen er tom!
Velkommen! du kan logge inn eller opprette en konto.
Se også

RazorPit Razor Blade Sharpener

RazorPit Razor Blade Sharpener
RazorPit Razor Blade Sharpener RazorPit Razor Blade Sharpener RazorPit Razor Blade Sharpener RazorPit Razor Blade Sharpener
Produktkode: 10234
Tilgjengelighet: På lager
279,-
Ekskl. mva: 223,-
Antall:  
   - eller -   
RazorPit Razor Blade Sharpener fungerer med alle barberblader og gir deg opptil 150 barberinger med ett blad!
 
Er du lei av dyre barberblad og ubehagelig barberingen?
Med den patenterte RazorPit og dens friksjonteknologi kan du fjerne rester av hår og hud som gjør at barberbladet føler seg god som ny. RazorPit gjør at hvert barberblad kan gi deg opptil 150 barberinger.
Det er akkurat som å barbere med en splitter nytt blad hver dag . Samtidig du spare opptil 90 % på å kjøpe nye barberblad .
 
Mer enn 600 millioner mennesker bruker barberblader og kaster milliarder av barberblad i søpla hvert år. Men det er ingenting galt med knivene, de må bare rengjøres. Produksjon og destruksjon av barberblader skaper også en betydelig forurensning og skader miljøet . RazorPit Razor Blade Sharpener reduserer denne forurensningen betraktelig . RazorPit er laget av resirkulerbart materialet som også er godkjent for anvendelse i matvareindustrien.
 
Denne teknologien har vært kjent i flere tiår. Som frisører bruker lærreim til å " skjerpe " kniven på, fjerner Razorpit et belegg av organiske materialer som holder seg til kanten av barberbladet og gjør bladet sløvt.
 
Forbedre dine barebering i dag.
 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Back to Top
Loading...