Handlevognen er tom!
Velkommen! du kan logge inn eller opprette en konto.
Se også

Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd

Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd
Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd
Produktkode: BCT-002
Tilgjengelighet: På lager
249,-
Ekskl. mva: 199,-
Antall:  
   - eller -   

Turbospoke – Eksosanlegg for sykkel med skikkelig lyd!

Tenk om du kunne forvandle din sykkel til å ha utseendet og lyden av en ekte motorsykkel. Vel tenk ikke mer fordi Turbospoke gjør akkurat det!

Turbospoke har ikke bare har utseendet og følelsen av en ekte motorsykkel eksosrør , det gjør også de mest imponerende realistiske motor lyder . Motoren starter så snart hjulene ruller , og lyden blir høyere jo fortere man kjører!

Turbospoke krever ingen batterierog er 100 % pedal drevet . Lydene er laget av en tynn plast ' Motocard ' som holdes mot eikene på hjulet ditt . Hver Turbospoke kommer med tre Motocards som er tuneable for opptil seks forskjellige lyder . Lyden reiser opp eksosrøret og blir enda høyere ! Turbospoke er utformet for å passe til 95% av sykler. Passer alderen 6 + og hjul 16 " og større Så om du er fan av Nascar , Motocross , Formel 1 eller Rally vil du med Turbospoke få tidens VROOOM lyd på sykkelen din ! Sjekk video under:

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Andre kunder kjøpte også...
Back to Top
Loading...